STORITVE

Z več kot 20-letnimi izkušnjami, našimi izjemnimi storitvami, usposobljeno ekipo in globokim poznavanjem industrije zagotavljamo, da vaši projekti izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti in zanesljivosti. Naša predanost kakovosti in zanesljivosti zagotavlja, da so vaši projekti dokončani po najvišjih standardih.

01

INŽENIRING

02

NAČRTOVANJE IN SVETOVANJE

03

IZVEDBA

04

PRODAJA IN DOBAVA

06

VZDRŽEVANJE IN SERVIS

Inženiring

Naše inženirske storitve vključujejo vse od začetnega načrtovanja in svetovanja do končne izvedbe projektov. Zagotavljamo podrobne inženirske načrte, prilagojene tehnične rešitve, termične izračune in termografske preglede. Naša strokovna ekipa zagotavlja, da so vse inženirske potrebe izpolnjene z natančnostjo in strokovnostjo, kar zagotavlja uspeh vaših projektov.

Načrtovanje in svetovanje

Naše storitve načrtovanja in svetovanja ponujajo strokovne nasvete in podrobno načrtovanje za učinkovito obvladovanje kompleksnih projektov. Zagotavljamo, da vsak projekt koristi od najboljših praks in inovativnih rešitev, prilagojenih edinstvenim zahtevam vsake stranke. Naši svetovalci tesno sodelujejo z vami, da razumejo vaše cilje in nudijo strateško usmeritev.

Celostna izvedba

Ponujamo celovite storitve izvedbe, ki pokrivajo širok spekter sektorjev. Od majhnih inštalacij do velikih kompleksnih industrijskih postavitev naša izkušena ekipa zagotavlja brezhibno izvedbo, ki prinaša visokokakovostne rezultate pravočasno in v okviru proračuna. Naša široka industrijska strokovnost nam omogoča prilagoditev specifičnim potrebam vsakega sektorja, ki ga pokrivamo.

Trgovina

Prodaja specializiranih materialov

Nadzor

Naše nadzorne storitve zagotavljajo hitrost, fleksibilnost in točnost z učinkovitim in optimiziranim pristopom k vodenju projektov in doseganju rokov izvedbe. Naša izkušena ekipa prinaša poglobljeno praktično znanje in dolgoletne izkušnje na trgu. Zagotavljamo zanesljivost z jasno in redno komunikacijo s strankami tekom projekta.

Vzdrževanje in servis

Naše storitve vzdrževanja in servisa so zasnovane za podaljšanje življenjske dobe vaših peči in preprečevanje morebitnih težav. Izvajamo redne preglede, saniramo dotrajane obloge in zagotavljamo redno vzdrževanje za optimalno delovanje. Ta proaktivni pristop pomaga preprečiti nepredvidene izzive in podaljšati operativno življenjsko dobo vaše opreme. Ponujamo tudi triažne preglede in svetovanje za obravnavo takojšnjih skrbi.

O NAS

Pri Termogradnje Inženiring združujemo strokovno znanje s toplino družinskega podjetja. Naše poslanstvo je zagotavljati celovite inženirske storitve, od načrtovanja in svetovanja do izvedbe in vzdrževanja, vse podprto z našimi temeljnimi vrednotami zaupanja, odličnosti in inovativnosti. Zavezani smo k podpori industrij po vsej Evropi s preciznostjo in skrbnostjo.

KAKO DELATI Z NAMI

Prvotno posvetovanje

Razumevanje vaših potreb in ciljev projekta. Naša ekipa bo tesno sodelovala z vami, da zbere vse potrebne informacije in pripravi podroben predlog projekta.

KAKO DELATI Z NAMI

Podrobno načrtovanje

Ustvarjanje prilagojenega načrta za vaš projekt. Uporabljamo napredna orodja za načrtovanje in metodologije, da zagotovimo, da je vsak vidik vašega projekta natančno načrtovan in izveden.

KAKO DELATI Z NAMI

Izvedba in nadzor

Izvajanje načrta z natančnostjo in skrbnostjo. Naši izkušeni nadzorniki nadzorujejo vse faze projekta in zagotavljajo, da je vse dokončano po najvišjih standardih.

Informativno povpraševanje

Vabimo vas, da zahtevate ponudbo za vaše specifične potrebe. Izpolnite spodnji obrazec z vašimi zahtevami in naša ekipa vam bo pripravila podrobno in informativno ponudbo, prilagojeno vašemu projektu.