O NAS

KDO SMO?

Termogradnje Inženiring d.o.o. je zanesljiv in kakovosten izvajalec, specializiran za vgradnjo ognjevzdržnih in termoizolacijskih materialov za industrijske peči. Z več kot 20 leti izkušenj ponujamo celovite storitve, od inženiringa in svetovanja do izvedbe in vzdrževanja. Naša popolna infrastruktura in dragocene dolgoletne izkušnje nas delajo vašega idealnega partnerja za visokotemperaturne inženirske rešitve.

Poslanstvo

Hitre in kakovostne storitve vgradnje, ki temeljijo na partnerstvu in medsebojnem zaupanju. Stremimo k ustvarjalnosti in inovativnosti na področju izdelave peči.

Vizija

Postati vodilno podjetje za vgradnjo izolacijskih in ognjevzdržnih materialov v industrijske peči na vaši lokaciji.

Vrednote

Družbena odgovornost

Pri Termogradnje Inženiring smo zavezani vračanju skupnosti in podpiranju socialnih pobud. Naši napori so osredotočeni na trajnostni razvoj, podporo skupnosti in okoljsko odgovornost. Aktivno sodelujemo v različnih projektih, namenjenih izboljšanju kakovosti življenja in pozitivnemu prispevku k družbi.

01

INŽENIRING

02

NAČRTOVANJE IN SVETOVANJE

03

IZVEDBA

04

PRODAJA IN DOBAVA

06

VZDRŽEVANJE IN SERVIS

KAKO DELATI Z NAMI

Prvotno posvetovanje

Razumevanje vaših potreb in ciljev projekta. Naša ekipa bo tesno sodelovala z vami, da zbere vse potrebne informacije in pripravi podroben predlog projekta.

KAKO DELATI Z NAMI

Podrobno načrtovanje

Ustvarjanje prilagojenega načrta za vaš projekt. Uporabljamo napredna orodja za načrtovanje in metodologije, da zagotovimo, da je vsak vidik vašega projekta natančno načrtovan in izveden.

KAKO DELATI Z NAMI

Izvedba in nadzor

Izvajanje načrta z natančnostjo in skrbnostjo. Naši izkušeni nadzorniki nadzorujejo vse faze projekta in zagotavljajo, da je vse dokončano po najvišjih standardih.

Informativno povpraševanje

Vabimo vas, da zahtevate ponudbo za vaše specifične potrebe. Izpolnite spodnji obrazec z vašimi zahtevami in naša ekipa vam bo pripravila podrobno in informativno ponudbo, prilagojeno vašemu projektu.