A+ R A-

Predstavitev

Svojo samostojno pot sem začel l. 2005 kot samostojni podjetnik in sem se izključno ukvarjal z termoizolacijskimi in ognjevzdržnimi obzidavami. To delo opravljam že 18 let. L.2008 je začelo delovati podjetje Termogradnje inženiring d.o.o., ki se isključno ukvarja s kompletnim iženiringom obzidav peči – projektiranje obzidav, nadzor nad deli, vodenje del na zahtevnejših projektih. Trenutno imam redno zaposlenih 11 šolanih šamoterjev – industrijskih zidarjev, vodjo gradbišča in 2x delovodjo, ki opravljajo svoja dela že več kot 20 let in so specializirani za vsa to vrstna dela pri vodenju in vgradnji(vodenje skupin nad 50 delavcev – termoelektrarne, železarne, steklarne…).
Skoraj 50% obsega del opravimo v Al –u industriji, livarna sive litine in sicer:
Impol LLT d.o.o. Sl. Bistrica, HIDRIA- rotomatika d.o.o., Cimos Al-u livarne Buzet, Roč, Sečanj, Maribor, Ljubljana, TCG – Ohrid.
Specialne vgradnje termoizolacijski materialov iz keramične volne za tuji trg(R Rusija – 3 sežigalnice odpadnih plinov)
Opravljamo tudi najzahtevnejša dela kot so steklarske peči in to od samostojnega vodenja do kompletne vgradnje  potrebnih materialov.
Iz tega vzroka smo zmožni opravljati vsa tovrstna dela, ker smo sposobni organizirati skupine nad 50 šamot.delavcev.
Za izvajanje del imamo vso potrebno profesionalno orodje in potrebne transporte za material in delavce (2x TORKRET Gun- Mix stroji, diamantne rezalke, horizontalni mešalci 100l, 200l, 300l;
Sposobni smo dobaviti najkvalitetnejše materiale,ki so potrebni pri obzidavi
( OGM – BI d.o.o.,Calderys- Avstrija,Lafarqe- Francija,Rath- Avstrija, RHI – Avstria, PD Refractory– Češka –šamotni materiali in termoizolacijske opeke,
Ca silikatne plošče,keramične volne,vrvice, platna, filci, papir raznih debelin po konkurenčnih cenah!